zondag 19 juni 2016

De populairste vakantieparken onder 50 plussers

Vandaag de dag zijn er zoveel verschillende vakantieparken dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Ook lijkt het alsof alle vakantieparken bijna hetzelfde aanbieden. Dus de vraag is: hoe maak je nou een goede keuze en vind je een leuk en goedkoop vakantiepark dat het beste aansluit op jouw wensen? Onlangs heeft BungalowSpecials.nl een onderzoek onder haar 50+ boekers gehouden om erachter te komen wat de meest populaire vakantieparken zijn voor senioren. Bekijk nu de top 5 meest populaire vakantieparken onder senioren.

  1. Met stip op nummer één staat Vakantiepark ’t Hooge Holt. Dit park is gelegen te midden van de prachtige natuur in het Overijsselse Vechtdal. Dit vakantiepark is echt voor ieder wat wils en daar ligt ook de verklaring van de top 1 positie. Zo is er een gloednieuw binnenzwembad en een kinderboerderij op het vakantiepark. Daarnaast kunnen de kinderen zich uitleven in de fonkelnieuwe Mad Monkey Jungle. Ook de omgeving heeft enorm veel te bieden. 
  2. Op de tweede plaats in deze top 5 staat DroomPark Beekbergen. Het vakantiepark is vlakbij de Loenense Watervallen gelegen. Vooral de ligging midden in de Veluwe is een echt pluspunt aan dit vakantiepark. De sportliefhebber kan een balletje slaan op de tennisbaan of baantjes trekken in het mooie indoor zwembad. 
  3. EuroParcs Resort Limburg is zeer populair onder senioren vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast is het vakantiepark erg in trek onder vanwege de luxe vakantiehuizen. Verder heeft EuroParcs Resort Limburg enorm veel te bieden.
  4. Op nummer 4 in de lijst vinden we Roompot Vakantiepark Weerterbergen. Dit vakantiepark is vooral in trek bij 50 plussers door de prachtige ligging in een bosrijk gebied met vennen en heide, uitstekend voor het maken van lange wandelingen of mountainbiketochten. Daarnaast is het bungalowpark autovrij.
  5. Op de vijfde plaats staat Marveld Recreatie, gelegen in de Gelderse Achterhoek. Daarnaast kan ook de actieveling alle kanten op. Zo zijn er diverse squash- en tennisbanen aanwezig op het bungalowpark. Ontspannen kan in de sauna én whirlpool.


Bron en hele artikel: 50plusblog