maandag 14 januari 2019

Vakantiepark De Krim krijgt een te gek nieuw indoor speelparadijs

Vakantiepark De Krim op Texel is begonnen met de verbouwing van het indoor speelparadijs. En 15 februari is het dan zover: dan wordt de compleet vernieuwde indoor speeltuin geopend!

Vakantiepark De Krim, gelegen aan de noordkant van het prachtige eiland Texel, is dus inmiddels druk bezig met het vernieuwen van de indoor speelgelegenheid. Je kunt er nu dus even niet komen spelen, maar vanaf vrijdag 15 februari 2019 is het nieuwe speelparadijs geopend en kunnen kinderen in de leeftijd van 2 t/m 10 jaar oud zich weer heerlijk uitleven!

Indoor speelparadijs vakantiepark De Krim vernieuwd


Het indoor speelparadijs wordt helemaal aangepakt. Er zijn nog meer klautertoestellen, touwladders tunnels, glijbanen, klimrekken en zelfs een échte hijskraan. In het huidige kinderparadijs is vooral het naar beneden glijden in een band een groot succes. Gelukkig zien we ook deze activiteit weer terug.

Het terrasgedeelte wordt verder uitgebreid, zodat ouders en verzorgers lekker kunnen chillen met een drankje. Het terras biedt goed uitzicht op het speelgedeelte, dus de kinderen weten je te vinden.

Bron en hele artikel: parkvakanties