Qurios


Bij de vakantieparken van Qurios vind je een groot aanbod vakantiehuizen aan zee. Of je nu op zoek bent naar een simpele duinlodge, of naar een wat groter vakantiehuis waarin je met het hele gezin kunt overnachten; bij Qurios vind je het vakantiehuis dat bij jou past! En het grote voordeel: alle vakantiehuisjes liggen dichtbij zee. Wakker worden met je voeten in het zand? Dat is bij Qurios geen probleem!


Qurios Bloemendaal aan Zee

Verblijf in één van onze stijlvolle en zeer comfortabele vakantiewoningen midden in de duinen. Aan alles is gedacht! En... vanaf het park loop je regelrecht het weidse strand van Bloemendaal aan Zee op.

Qurios Egmond aan Zee

Qurios Egmond aan Zee beschikt over 16 avontuurlijke tentlodges. Laat je verrassen door de luxe badkamer en de landelijke omgeving. Geniet van een heerlijke Nespresso terwijl je kinderen spelen met water en zand.

Qurios Ameland

Onder de vuurtoren van Ameland ligt ons vakantiepark, voorzien van stijlvolle en comfortabele vakantiewoningen. De frisse eilandlucht en het uitgerekte strand maken dit de ideale bestemming om tot rust te komen.

Qurios Zandvoort

Zandvoort is de perfecte plek voor een actieve strandvakantie. Verblijf in één van de stijlvolle cottages, op loopafstand van het strand en bezoek de gezellige beachclubs van Zandvoort of het naastgelegen racecircuit!

Qurios ECO Grevelingenstrand

Hier word je één met de natuur. Een spectaculair uitzicht over het Grevelingenmeer vanaf je eigen terras. Vakantie vieren op een bijzondere plek waar je niet verbaasd moet zijn als er een zeehondje langs zwemt.

Qurios Callantsoog

Centraal gelegen tussen de brede zandstranden, het gezellige dorpscentrum en idyllische bollenvelden ligt Qurios Callantsoog. Adem de frisse zeelucht in, geniet van de ruimte en kom volledig tot rust.