Vakantiepark Fort Soleil - Breskens

De vakantiehuizen op vakantiepark Fort Soleil in Breskens zijn ruim van opzet en voorzien van alle comfort om u een prettige vakantie te bezorgen. Het park ligt onderaan de duinen zodat u te voet of op de fiets heel snel bij het strand en de zee bent. Hier kunt u niet alleen lekker zonnebaden maar ook allerlei watersporten beoefenen of een gezellig terrasje pakken bij het paviljoen.

Het park ligt 1,5 kilometer van het centrum van Breskens, een populaire familiebadplaats met een levendig centrum welke u eenvoudig via het brede zandstrand kunt bereiken. Het heeft een authentiek maritiem karakter met de oude vissershaven en moderne jachthaven en biedt diverse activiteiten voor jong en oud. Tevens vindt u hier naast de gezellige terrasjes, restaurants en moderne winkels, ook de supermarkt en een bakker welke iedere dag verse broodjes bakt.

U heeft het uitgestrekte Noordzeestrand op loopafstand, het ligt direct achter de duinen! De stranden hebben een blauwe vlag, dit houdt in dat ze schoon en veilig zijn.