donderdag 2 december 2010

Vier de feestdagen in Drenthe!

Sinterklaas
Sinterklaas is weer in het land en natuurlijk slaat hij Drenthe niet over, want ook de kinderen op Vakantiepark 't Kuierpadtien krijgen een bezoek van zijn knechten!
Speciaal voor u hebben wij het Sinterklaas arrangement samengesteld. U verblijft dan van 3 december t/m 6 december in een luxe 6-persoons bungalow inclusief opgemaakte bedden en keukenlinnen. Bovendien krijgt het hele gezin op zondag een proefles skiën!
's Avonds komen de Zwarte Pieten langs, dus zet je schoen bij ons voor de haard en wie weet zit er de volgende dag wel wat in!
Al voor € 249,- reserveert u dit Sinterklaas arrangement all-in. Kijk hier voor meer informatie en reserveer snel!

Kerst
Van 17 december t/m 3 januari staat Vakantiepark 't Kuierpadtien in het teken van de Kerstdagen. Glühwein, banket, warme chocolademelk, kerstbomen en een prachtige (witte) skibaan? Wij maken uw Kerstdagen onvergetelijk!
Beleef ook deze geweldige Kerstsfeer met één van onze speciale Kerst Verwenarrangementen. Bij aankomst ontvangt u van ons warme chocolademelk of een lekker glaasje Glühwein met banket en in de bungalow staan opgemaakte bedden en keukenlinnen voor u klaar.
Bij een onvergetelijke Kerst hoort natuurlijk een heerlijk Kerstmaal. Daarom hebben wij voor u op 1e Kerstdag een luxe brunch en op 2e Kerstdag een heerlijke gourmetschotel klaar staan! Bovendien krijgt u tijdens uw vakantie een proefles Nordic Walking of skiën en kunt u eenmalig gebruik maken van het turks stoombad of zonnebank...even tijd voor uzelf!
Beleef deze geweldige Kerstsfeer met dit speciale Kerst Verwenarrangement. Kijk hier voor meer informatie.

Nieuw jaar
Neem ook alvast een kijkje bij onze Oud en Nieuw arrangementen en reserveer direct uw vakantie.