zondag 13 februari 2011

Landgoed Ginkelduin in het nieuw

Molecaten bestaat 45 jaar en dat betekent cadeautjes voor haar gasten! Op dit moment wordt er gewerkt aan enorme ‘facelift’ van een aantal faciliteiten en bungalows op Landgoed Ginkelduin.

NIEUWE FACILITEITEN
 • Bamboetuin wordt 'Ginkeltuin'
  Geen tropische vogels en vissen meer, maar een relaxte buitensfeer als in een bos,…. terwijl u toch binnen zit! Hier geniet u van uw kopje koffie met lekkere taart, een overheerlijke lunch of echte Hollandse pannenkoek. Het zicht op het zwembad blijft bestaan!
 • Ontbijtruimte wordt Indoorspeeltuin 'Rinkel de Ginkel'
  Klimmen, springen, glijden, totdat ze niet meer kunnen. Voor als het buiten te nat of te koud is bieden we voor kinderen de leuke indoorspeeltuin ‘Rinkel de Ginkel’. Hier mag natuurlijk ook bij mooi weer gespeeld worden, maar veel leuker is dan onze nieuwe....
 • Nieuw: 'Ridder Roelof' speeltuin
  Tussen receptie en kampeerveld bouwen we een kasteelachtige speeltuin. Torens, bruggen, touwladders en glijbanen… dit wordt de plek voor heuse vakantie avonturen!
FACELIFT BUNGALOWS EN APPARTEMENTEN
in september 2010 waren de Finse bungalows al voorzien van een nieuw interieur, nu volgen ook de andere type bungalows en appartementen. Alle types worden voorzien van nieuwe zit- en eethoeken, nieuwe gordijnen, nieuwe keukens...
 • 4-persoons luxe Alfa bungalow
  Enkele 6-persoons Alfa bungalows ondergaan een metamorfose naar een 4-persoons luxe Alfa bungalow.
 • 2-persoons luxe appartement
  Enkele 4-persoons appartementen veranderen we in luxe 2-persoons appartementen! Het appartement krijgt een sfeervolle zit-/eetkamer met LCD tv en Blu Ray speler (dvd).
Bron en meer informatie: Molecaten