donderdag 5 mei 2011

Eifelpark Kronenburger See opgeleverd

Medio april 2011 zijn de eerste twaalf recreatievilla’s op Eifelpark Kronenburger See opgeleverd aan hun nieuwe eigenaren. De woningen zijn inmiddels beschikbaar gesteld voor de verhuur via Hogenboom Vakantieparken.

In totaal worden op Eifelpark Kronenburger See zestig recreatievilla's gerealiseerd in vier types. Door de situering op een steile zuidhelling in de Duitse Eifel heeft iedere woning een eigen zonneterras met een uniek en schitterend uitzicht over de Kronenburger See en de groene omgeving. De verkoop van de tweede fase van Eifelpark Kronenburger See is in volle gang, maar geïnteresseerden kunnen zich nog steeds inschrijven voor een recreatiewoning. Verwacht wordt dat de bouw van fase twee na de zomer van start gaat.


De vakantiewoning van de toekomst is een feit
Wat de vakantievilla's op Eifelpark Kronenburger See onderscheidt van doorsnee vakantiewoningen is het hotelkamerconcept. Dit wil zeggen dat iedere slaapkamer is voorzien van een eigen badkamer met luxe sanitair en een separaat toilet. Hierdoor zijn er als het ware hotelkamers ontstaan in de vakantiewoning. Deze hotelkamers bieden gasten de gewenste privacy, terwijl ze ook gezellig kunnen samenkomen in de riante leefruimte. De wellnessvoorzieningen bevinden zich, net als de meeste hotelkamers, op de eerste verdieping en geven een toegevoegde waarde aan de vakantiewoning en het verblijf van eigenaar en gasten.

Bron: via Nieuwsbank