woensdag 6 maart 2013

Nieuw kampeerevenement Duinrell


Hymergroep Nederland organiseert van 19 tot en met 21 april 2013 een groots exclusief kampeerevent in Duinrell, te Wassenaar. Bezoekers kunnen profiteren van een uitgebreid programma met onder meer workshops, een kampeermarkt, sport & spel en een feestavond met muziek en BBQ. Hymergroep Nederland laat weer ervaren hoe leuk kamperen is!
Bezoekers zijn welkom met caravans, campers, vouwwagens, tenten, kortom met alle kampeermiddelen. Ze boeken voor een weekend met twee overnachtingen en kunnen daarbij gebruik maken van alle Duinrell attracties, inclusief het fameuze Tikibad. Maar daarnaast heeft de Hymergroep nog een uitgebreid programma voor de gasten opgetuigd met workshops als ´Navigeren met GPS´, ´Social media op reis´ en ´Digitale fotografie´. Naast deze zeer informatieve workshops is er volop tijd voor Sport & Spel waarbij uiteraard kamperen en de kampeerproducten centraal staan.
Tijdens het weekend lopen verder techno teams van de diverse Hymergroep merken over het kampeerterrein om de gasten advies en tips te geven over caravans en campers.

Bron en hele artikel: Pretwerk