zondag 14 juli 2013

FC Twente verwelkomt Hogenboom Vakantieparken als subsponsor

Vanaf dit seizoen is Hogenboom Vakantieparken subsponsor van FC Twente. Afgelopen zaterdag zetten beide partijen in Middelburg, voorafgaand aan de oefenwedstrijd Zeeuwse selectie – FC Twente, hun handtekening onder de samenwerking.
Jurgen van Cutsem, Managing Director Hogenboom Vakantieparken: “Wij zijn zeer content dat Hogenboom Vakantieparken komend seizoen subsponsor is van FC Twente. De club en haar supporters passen bij ons. In Noord- en Oost Nederland, maar ook in Duitsland, heeft Hogenboom Vakantieparken (deel uitmakend van de Roompot Groep) diverse luxueuze vakantieparken en via FC Twente willen wij onze naamsbekendheid vergroten. Zondag, tijdens het Open Huis in De Grolsch Veste, hebben supporters van FC Twente al nader kennis gemaakt met Hogenboom Vakantieparken. Komend seizoen gaan wij in samenwerking met FC Twente speciale arrangementen voor onze parken aanbieden.”
Marco Behrens, Manager Commerciële Zaken: “We zijn verheugd om Hogenboom Vakantieparken te mogen verwelkomen als subsponsor van FC Twente. De eerste contacten zijn door Kick van der Vall gelegd en hij heeft Hogenboom Vakantieparken nader kennis laten maken met FC Twente. Afgelopen jaar zijn de contacten verstevigd wat geresulteerd heeft in een subsponsorovereenkomst. De visie en ambitie van Hogenboom Vakantieparken passen bij die van FC Twente.”

Bron: FC Twente