dinsdag 5 augustus 2014

Grootste Spraypark van West-Europa open

Op zaterdag 5 juli worden de drie nieuwe attracties van Waterspeelpark Splesj op Molecaten Park Bosbad Hoeven officieel geopend. Het nieuwe spray-park (van 900 m2) is de grootste van West-Europa. Hier spelen kinderen op een bijzonder veilige manier met o.a. waterspuiters en fonteinen. Het Spraypark en de waterglijbaan werden geleverd door Watergames and More.

Bouw Spraypark
De aanleg van het grote waterpark was ook voor Watergames and More weer een nieuwe stap. Zij verzorgden de complete projectrealisatie. De bezoekers zien immers alleen de fun boven de grond. Het techniekgedeelte van het Spraypark in onder de grond ingebouwd. Hier zit o.a. de bufferkelder voor opvang en zuivering van het water en de techniek om het interactieve Spraypark te voorzien van beweging en geluid. Dit spraypark is ook de eerste uitvoering in een nieuw design (Grassland series); gethematiseerd met natuurlijke onderwerpen zoals grassprieten en bloemen. Odmar van den Berg: “De natuurelementen zijn heel groot uitgevoerd zodat de kinderen zich in een reuzenwereld wanen.” Een van de speelonderdelen is de Discovery Stream. Hier kunnen kinderen spelen met de loop van het water.

Andere attracties
Spectaculair is de supersnelle glijbaan Fast4Fun. Hier strijden 4 personen tegelijk om snelheid of afstand. Op speelstrand Bosbad Beach heeft Slot Hoevenstein een nieuwe plek gekregen. Voor de allerkleinsten is er Bambini Beach. Een beeldimpressie: