vrijdag 20 februari 2015

Opnieuw investeringsinitiatief door Emsland Verhuur

Emsland verhuur heeft twee nieuwe type bungalows aan het verhuurbestand toegevoegd. Een daarvan is het Abeltjeshuis, dat plaats biedt aan 20 gasten.

Emsland verhuur, actief met o.a. de website www.bungalowpark-emslandermeer.nl is één van de verhuurorganisaties die actief zijn op Parc Emslandermeer, in Vlagtwedde. In de afgelopen jaren heeft de organisatie geïnvesteerd in de aankoop en revitalisering van 6 woningen op Parc Emslandermeer en treedt ze daarnaast op als verhuurorganisatie voor zo’n 30 overige particuliere eigenaren op het park in het midden en aan de bovenkant van de markt. Ze hanteert een uniek en bewezen succesvol verhuurconcept dat op meerdere parken in Nederland wordt toepast.

Vanaf januari dit jaar zijn twee nieuwe type bungalows op Parc Emslandermeer toegevoegd aan het verhuurbestand van www.bungalowpark-emslandermeer.nl Eén daarvan is het Groot Abeltjeshuis, een compleet verbouwde recreatiewoning die nu plaats biedt aan maximaal 20 personen en daarmee opererend in de niche van de bungalowmarkt. De naam is een knipoog naar de vele buurtschappen die in- en rond de mooie streek Westerwolde liggen. Buurtschappen in die streek die daardoor van bijzondere waarde zijn voor de toeristen in dit gedeelte van Groningen.

Westerwolde en het aangrenzende deel van Duitsland (Emsland) vormen een uniek decor voor een actieve- en sportieve vakantie in eigen land. Met volop keuze uit thema’s zoals dijk & zee; bos & heide of dorp & cultuur. Een ontdekkingsreis in eigen land met schitterende routes voor de wandelaar, de fietser, mountainbiker maar ook de motor- en cabriorijder. Een gebied waar stilte, rust en ruimte nog vanzelfsprekend zijn. Een gebied met meer tractoren dan scooters, waar je kunt dwalen en verdwalen en waar na elke bocht het landschap weer anders is.

Bron en hele artikel: westerwolde actueel