vrijdag 19 juni 2015

Belvilla breidt fors uit aan de Costa Blanca

Tachtig nieuwe vakantiehuizen in Zuidoost-Spanje

Met een uitbreiding van tachtig nieuwe vakantiehuizen (+57%) aan de Spaanse Costa Blanca weet Belvilla de vakantiekeuze in deze regio sterk te vergroten. De toevoeging brengt het Costa-Blanca-aanbod van de vakantiehuizenexpert op ruim 220 woningen op een totaal van ruim 1.400 Spaanse vakantiehuizen. Reden van deze uitbreiding is de populariteit van de Zuidoost-Spaanse regio als vakantiebestemming.
Van finca tot villa

Het aanbod van Belvilla aan de Costa Blanca varieert van landelijke finca’s tot kustappartementen, golfwoningen en luxe villa’s met zwembad. De nieuw toegevoegde woningen kenmerken zich vooral door een authentiek Spaanse uitstraling in regiotypische dorpjes op maximaal twintig minuten rijden van het strand.

Costa Blanca populair bij Nederlanders
Spanje staat al jaren in de top vijf van meest populaire vakantiebestemmingen onder Nederlanders. Cijfers van Belvilla tonen aan dat één op de zes Nederlandse Spanjegangers naar de Costa Blanca afreist. Dit maakt de Costa Blanca na de Costa del Sol de populairste Spaanse regio. Deze populariteit komt mede voort uit de witte zandstranden waar deze kust zijn naam aan ontleent. Het binnenland kent juist authentieke dorpjes en boomgaarden, terwijl de vele golfbanen een golfershart sneller laten slaan. De steden Alicante en Valencia zijn eveneens trekpleisters van de regio. Bovendien kent de Costa Blanca een zeer aangenaam klimaat, waardoor de regio ook in de winter vakantiegangers trekt. Belvilla biedt derhalve de mogelijkheid om te overwinteren in een vakantiehuis.

Bron: Belvilla