vrijdag 17 maart 2017

Forse investeringen Duinrell in Tikibad en vakantiepark

Er wordt dit jaar flink geïnvesteerd in Duinrell. Directeur Roderick van Zuylen van Nijeveld spreekt over “Een van de grotere investeringen van de afgelopen jaren.”. Vooral het Tikibad krijgt enkele opvallende vernieuwingen; een uitbreiding met een Waterpark voor de jongere deelgroep en een nieuwe waterglijbaan met drie cones. Het vakantiepark krijgt 41 nieuwe Premium Plus Duingalows.

Zowel de waterglijbaan als het waterpark worden geleverd door Van Egdom Waterglijbanen. Het gethematiseerde ontwerp van de nieuwe attractiezones vind plaats in eigen huis.

Driedubbele Cone glijbaan
De nieuwe glijbaan van het Tikibad wordt een driedubbele Cone van 163 meter lang. Van een hoogte van bijna 20 meter glijden de gasten op een tweepersoonsband razendsnel naar beneden de zogenoemde Cone (trechter) in. Vervolgens glijden zij eerst tegen de wand omhoog en dan weer terug naar beneden. Na deze slinger wordt er doorgegleden naar de volgende twee Cones, waarna de rit eindigt.
De opening staat gepland in mei van dit jaar. Bij de opening maakt Duinrell ook de naam van de glijbaan bekend. Met de driedubbele Cone is het Tikibad weer een nieuwe glijervaring en een spannende eyecatcher rijker. Na de uitbreiding heeft het Tikibad 1,3 kilometer aan glijbanen.

Waterspeeltuin Playa
Het Tikibad wordt uitgebreid met de bijna 1.000 m² grote indoor waterspeeltuin Playa.

Bron en hele artikel: Pretwerk