vrijdag 18 september 2020

Enorme drukte op Brabantse vakantieparken en campings, maar niet per se vanwege het goede weer

27, 29 en op sommige plaatsen zelfs ruim 30 graden: in Brabant wordt het vanaf begin volgende week weer een aantal dagen tropisch warm. En met temperaturen tegen de 25 graden leent komend weekend zich perfect voor een last minute weekendje weg. Plotselinge drukte? Nee. Die drukte is er eigenlijk al de gehele coronaperiode, zo blijkt uit een rondvraag bij diverse vakantieparken en campings in de provincie.

...

Drukke septembermaand

Linda Engels, woordvoerder van organisatie Libéma waar onder meer camping Beekse Bergen en Vakantiepark Dierenbos onder vallen, spreekt van 60 procent meer boekingen op de campings komend weekend vergeleken met vorig jaar. ,,En eigenlijk ziet het er voor heel september hartstikke goed uit.”

Ook een medewerker bij vakantiepark De Pier in Uden neemt al gauw de woorden 'last minute’ in de mond. ,,Wat betreft de vakantiehuizen mogen we zeker niet klagen en ook onze camping stroomt aardig vol. Zeker door de boekingen die last minute worden gedaan.” Oostappen Groep, aanbieder van verschillende vakantieparken in het hele land, spreekt van een stijging in het aantal reserveringen. ,,Met name onze parken in Brabant zijn heel populair. Zeker als de zon schijnt.”

Bron en hele artikel: BN De stemBoek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: