donderdag 30 december 2021

Oasis Premium Resorts en Mountain Residences breiden samenwerking uit

 Versterking marktpositie Oasis Premium Resorts als aanbieder van premium resorts

Oasis Premium Resorts en Mountain Residences kondigen de uitbreiding van hun samenwerking aan. Oasis Premium Resorts neemt de franchiseorganisatie en exploitatie over van de fraaie Aparthotels en Chalets die Mountain Residences heeft ontwikkeld onder het label PURE Resorts. Met de overname van de exploitatie van de PURE Resorts vergroot Oasis Premium Resorts haar portfolio tot tien premium resorts. 


Sterker in Oostenrijk

Oasis exploiteert premium resorts in Europa. Zo verzorgt ze sinds begin dit jaar al de exploitatie en verhuur van het Oostenrijkse PURE Resort Ehrwald. Met de aangekondigde overname wordt de marktpositie van Oasis Premium Resorts in Oostenrijk versterkt. Het bedrijf speelt daarmee in op de groeiende vraag naar vakanties in Europa. Niet alleen in Nederland maar ook in de ons omringende landen. Naast wintersport zijn ook vakanties in zomer, voor- en najaar in het Alpenland toenemend populair. 

Partnerschap versterkt

De aangekondigde samenwerking is een vervolg op de al succesvolle samenwerking tussen de beide partijen in Ehrwald en Seefeld in Oostenrijk. Oasis Premium Resorts verzorgt al de exploitatie van PURE Resort Ehrwald en Oasis Princess Bergfrieden Seefeld en dat wordt nu uitgebreid met de PURE Resorts in Warth-Arlberg, Schruns en Westendorf.

Bron en hele artikel: LinkedInBoek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: