zaterdag 1 januari 2022

TopParken stopt met verhuur van jacuzzi’s bij vakantiehuisjes

TopParken stopt met ingang van het nieuwe jaar met de verhuur van jacuzzi’s bij al haar vakantiehuisjes. Ondanks de stijgende populariteit heeft het bedrijf, met vooral vakantieparken op de Veluwe, die beslissing naar eigen zeggen moeten nemen omdat ze de kwaliteit van het water niet kan garanderen. Wat ze allemaal in het water aantroffen...


Wie in 2022 een vakantiehuisje met jacuzzi heeft gehuurd bij TopParken , kan dezer dagen een teleurstellend belletje verwachten. De vakantie kan wel doorgaan, maar lekker buiten badderen in de hottub is er niet meer bij. ,,We kunnen helaas niet meer voldoen aan de wettelijke eisen die worden gesteld’’, zegt manager Bénédicte Lammers van TopParken .

Volgens Lammers ligt de schuld bij de consument. De eisen die aan verhuurde jacuzzi’s worden gesteld, waren al hoog. Voordat een nieuwe huurder het vakantiehuisje betrekt, wordt het water ververst. ,,Daarnaast moeten we twee keer per dag testen op allerlei waardes, om te bepalen of er bijvoorbeeld extra chloor bij in moet.’’ En dat is waar het mis gaat.

Bron en hele artikel: De StentorBoek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: