maandag 18 april 2022

Opnieuw een internationale vakantiepark-keten met groeiambities in Nederland: Marvilla Parks

 Afgelopen week heeft Marvilla Parks een tweede Nederlands vakantiepark overgenomen in Kaatsheuvel. Marvilla Parks is gestart door moederbedrijf European Camping Group in 2020, en heeft in vrij korte tijd al 35 vakantieparken aan de keten toegevoegd – vooral gesitueerd in Frankrijk.

De keten heeft ambitieuze groeiambities en wil de komende tijd nog meer parken in Nederland overnemen en ombouwen tot een Marvilla Park.

Groeiambitie
Het eerste park van Marvilla in Nederland was Camping ’t Hop in het Friese Wijckel. Nu is daar de overname van Camping Het Genieten in Kaatsheuvel bij gekomen. Een overname van een camping in Drenthe zit in de afrondende fase. Als we informeren naar de verdere uitbreidingsplannen dan blijkt de keten een wensenlijstje te hebben: “Als we kijken naar de spreiding van ons product zijn we nog op zoek naar campings in Zeeland, Limburg en de NL kust in zijn algemeenheid.”

Luxe kamperen met veel watervoorzieningen
De overgenomen campings krijgen een kwaliteitsimpuls en er wordt geïnvesteerd in voorzieningen. Een woordvoerder omschrijft de plannen: “Als we een camping overnemen dan upgraden wij deze naar de Marvilla Parks en European Camping Group standaard. Dit betekent high-end waterparken, grote variëteit aan activiteiten en animatie voor het hele gezin in een natuurlijke omgeving. Wij plaatsen voor de verhuur luxe glamping-accommodaties en herstructureren het terrein naar een speelsere infrastructuur. We zijn ook zeer trots op de toewijding van onze medewerkers om ervoor te zorgen dat onze gasten een vakantie krijgen om niet te vergeten.”

Bron en hele artikel: pretwerk 
Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: