woensdag 20 december 2023

Alle 30 nieuwe parken zijn per 8 december ingepast in de Dormio systemen

 “Het was een monsterklus om alle 30 nieuwe parken in ruim vier maanden te integreren in de systemen en huisstijl van Dormio & Summio’ vertelt Don van Schaik, CEO van Dormio. Maar het is gelukt. Op 8 december 2023 waren alle parken aangesloten op de systemen van Dormio en worden de gasten ook echt ontvangen in een Dormio en Summio omgeving.


..

Achter de schermen waren de aanpassingen wellicht nog ingrijpender. Zo moesten alle boekings / reserveringssystemen worden overgezet; met alle koppelingen die daar aan vast zitten. Ook het personeel moet wennen aan een nieuwe werkwijze en nieuwe systemen. 

Don van Schaik benoemt nóg een onderdeel dat wezenlijk anders is in de Dormio aanpak: “Waar veel grote ketens de boekingen concentreren op de centrale website (landal.nl / roompot.nl) boekt de gast bij ons direct op de website van het vakantiepark. We moesten dus ook 30 nieuwe websites bouwen. Elke website wordt gepresenteerd met een eigen profiel waarop we dan weer vele platformen en websites laten aansluiten. Ook daar heeft enorm veel werk ingezet. Ik ben trots op mijn team dat dit in een relatief korte tijd heeft gerealiseerd.” (zie ook alinea ‘Elk park wordt apart vermarkt‘ in artikel ‘unieke eigenschappen van parken’)

Bron en hele artikel: PretwerkBoek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: