zaterdag 31 augustus 2024

Summio Parcs en Vitesse verlengen samenwerking

 Vitesse en Summio Parcs blijven ook tijdens seizoen 2024|2025 aan elkaar verbonden. De twee partijen, die allebei hun oorsprong vinden in Arnhem, blijven elkaar trouw. Goed nieuws voor Vitesse, dat na de contractverlenging met Koninklijke Burgers’ Zoo en de aankondiging van het partnership met Hosted, wederom (langer) in zee gaat met een loyale, regionale partner.

Edwin Reijntjes, algemeen directeur ad interim van Vitesse, is zeer verheugd met de contractverlenging van Summio Parcs. “Afgelopen seizoen hebben we samen met Summio Parcs een stevig fundament neergezet voor een succesvolle samenwerking. Nu is het tijd om verder te bouwen. De kracht van dit partnership zit met name in de regionale verbintenis. Het hoofdkantoor van Summio Parcs zit notabene in het centrum van Arnhem. We willen eenieder laten zien dat Arnhem waanzinnig veel te bieden heeft, daar horen Vitesse en Summio Parcs als geen ander bij!”

Don van Schaik, CEO en oprichter van de Dormio Group waar Summio Parcs onderdeel van uitmaakt, is eveneens enthousiast over de verlenging van de samenwerking met Vitesse. “We hebben niet getwijfeld aan onze samenwerking met Vitesse. Dit is hét moment om commitment af te geven aan de club. Arnhem is ons thuis, maar daar hoort Vitesse absoluut bij. Wat mij betreft zijn zij onmisbaar voor de stad en de regio. Met ons partnership hopen wij de club te kunnen ondersteunen, zodat we met elkaar kunnen optrekken naar een prachtige toekomst.”

René Peul, Brand Director van Summio Parcs, kan niet wachten om de volgende stappen te zetten binnen het partnership tussen Vitesse en Summio Parcs. “Afgelopen seizoen hebben we Arnhem en omstreken kennis laten maken met het merk Summio Parcs. Ons motto is ‘The best quality time’. Tijdloos genieten van een verblijf op een vakantiepark. Komend seizoen gaan we de vertaalslag maken naar de achterban van Vitesse. Zij kunnen rekenen op leuke acties, exclusief voor Vitesse-supporters.” Tot slot richt René Peul zich nog tot de Vitesse-supporters: “We verwelkomen jullie graag in één van onze vakantieparken. Tot snel!”

Bron: Vitesse.nl



Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van:

dinsdag 27 augustus 2024

Tot 10% korting met de Late Summer Deals - Summio Vakantieparken

Profiteer van de Late Summer Deals en ontvang tot 10% korting


Boek nu je vakantie met de Late Summer Deals! Verleng de zomer en beleef een heerlijke én voordelige nazomer bij Summio Parcs. Ontdek onze comfortabele vakantiewoningen, plan de leukste uitstapjes en geniet van fijne temperaturen. Boek nu je vakantie en ontvang tot 10% korting op je verblijf tussen 2 september en 17 oktober 2024. De korting wordt automatisch verwerkt in je kassabon tijdens je reservering en is op basis van beschikbaarheid.

Je kunt tot en met 8 september 2024 een vakantie boeken met de Late Summer Deals.



Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van:

donderdag 22 augustus 2024

MarinaParken voorlopig buiten schot gemeente Bloemendaal: “Nog geen sprake van overtreding”

Het bedrijf MarinaParken heeft plannen voor de bouw van 350 vakantievilla’s bij Camping Vogelenzang in Bloemendaal, maar is te laat met het aanvragen van de vergunning hiervoor. Hoewel de gemeente Bloemendaal het bedrijf vorige week op de vingers tikte, wordt nog niet overgegaan tot handhaving.

 “Er is op dit moment nog geen sprake van een overtreding, omdat het maximum bebouwd grondoppervlak van 1.600 m2 nog niet wordt overschreden. Pas indien er sprake is van een overtreding, wordt handhavend opgetreden. Dan zal worden bepaald op welke wijze er wordt gehandhaafd”, laat de gemeente weten in een schriftelijke reactie aanHaarlem105. 

Bron en hele artikel: haarlem105



Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van:

woensdag 21 augustus 2024

Tijdelijke evacuatie camping om bosbrand aan Franse zuidkust

 Van een camping in Canet-en-Roussillon, aan de Franse Middellandse Zeekust vlak bij de Spaanse grens, zijn 3000 mensen tijdelijk geëvacueerd om een bosbrand. Die was na ongeveer twee uur onder controle, maar volgens plaatselijke media is een camper in vlammen opgegaan. De meeste geëvacueerden zijn rond 07.00 uur teruggekeerd.

Ze werden ’s nachts opgevangen in een pand van de gemeente en in een nabijgelegen strandtent. De camping Siblu Mar Estang werd door het vuur bedreigd omdat de brand vlakbij was uitgebroken en harde windvlagen de vlammen richting Mar Estang dreven. Er heeft ook op een deel van de camping brand gewoed. Twee brandweerlieden, een politieagent en vier burgers zijn lichtgewond geraakt.

Bron en hele artikel: gooi en eemlander



Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van:

zaterdag 17 augustus 2024

Provincie houdt bouw vakantiehuisjes tegen vanwege beschermde hazelworm, maar dan grijpt rechter in

 Een tik op de vingers voor het Utrechtse provinciebestuur. Ze is te ver gegaan in het beschermen van de hazelworm en de zandhagedis. De uitbreiding van vakantiepark De Thijmse Berg in Rhenen werd stilgelegd uit vrees dat enkele van de diertjes bij graafwerkzaamheden om het leven zouden komen. Maar die maatregel was onterecht, zo oordeelt de rechter.

De zandhagedis is een beschermde diersoort. Datzelfde geldt voor de 40 centimeter lange hazelworm, een pootloze hagedis die qua uiterlijke verschijning doet denken aan een slang. Ze kruipen traag rond, liggen in de zon en voeden zichzelf met wormen en slakken. Vanwege de bijzondere status mag je de dieren niet vangen of doden.

Bron en hele artikel: AD



Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: