zaterdag 31 augustus 2024

Summio Parcs en Vitesse verlengen samenwerking

 Vitesse en Summio Parcs blijven ook tijdens seizoen 2024|2025 aan elkaar verbonden. De twee partijen, die allebei hun oorsprong vinden in Arnhem, blijven elkaar trouw. Goed nieuws voor Vitesse, dat na de contractverlenging met Koninklijke Burgers’ Zoo en de aankondiging van het partnership met Hosted, wederom (langer) in zee gaat met een loyale, regionale partner.

Edwin Reijntjes, algemeen directeur ad interim van Vitesse, is zeer verheugd met de contractverlenging van Summio Parcs. “Afgelopen seizoen hebben we samen met Summio Parcs een stevig fundament neergezet voor een succesvolle samenwerking. Nu is het tijd om verder te bouwen. De kracht van dit partnership zit met name in de regionale verbintenis. Het hoofdkantoor van Summio Parcs zit notabene in het centrum van Arnhem. We willen eenieder laten zien dat Arnhem waanzinnig veel te bieden heeft, daar horen Vitesse en Summio Parcs als geen ander bij!”

Don van Schaik, CEO en oprichter van de Dormio Group waar Summio Parcs onderdeel van uitmaakt, is eveneens enthousiast over de verlenging van de samenwerking met Vitesse. “We hebben niet getwijfeld aan onze samenwerking met Vitesse. Dit is hét moment om commitment af te geven aan de club. Arnhem is ons thuis, maar daar hoort Vitesse absoluut bij. Wat mij betreft zijn zij onmisbaar voor de stad en de regio. Met ons partnership hopen wij de club te kunnen ondersteunen, zodat we met elkaar kunnen optrekken naar een prachtige toekomst.”

René Peul, Brand Director van Summio Parcs, kan niet wachten om de volgende stappen te zetten binnen het partnership tussen Vitesse en Summio Parcs. “Afgelopen seizoen hebben we Arnhem en omstreken kennis laten maken met het merk Summio Parcs. Ons motto is ‘The best quality time’. Tijdloos genieten van een verblijf op een vakantiepark. Komend seizoen gaan we de vertaalslag maken naar de achterban van Vitesse. Zij kunnen rekenen op leuke acties, exclusief voor Vitesse-supporters.” Tot slot richt René Peul zich nog tot de Vitesse-supporters: “We verwelkomen jullie graag in één van onze vakantieparken. Tot snel!”

Bron: Vitesse.nl



Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: