zaterdag 19 oktober 2024

Siblu Village Meerwijck sluit seizoen af met Meerwijck Vakantie Vierdaagse

Vakantiepark Siblu Village Meerwijck opent van zaterdag 26 tot en met dinsdag 29 oktober nog één keer haar deuren voor het publiek tijdens de Meerwijck Vakantie Vierdaagse. 

Dit vierdaagse evenement markeert het einde van een succesvol seizoen vol hoogtepunten en biedt bezoekers de kans om nog één keer de charme van het park en de schitterende omgeving te ontdekken. Parkmanager Niels de Vrieze kijkt met trots terug op het afgelopen seizoen: ,,We hebben een geweldig jaar achter de rug waarin we vele toeristen hebben mogen verwelkomen die hier een fantastische vakantie hebben beleefd. Daarnaast zijn we verheugd over de vele nieuwe eigenaren van vakantiechalets die van ons park hun thuis hebben gemaakt.” 

De Vrieze benadrukt enkele hoogtepunten van dit succesvolle seizoen, waaronder de opening van het nieuwe parkdeel Strandwijck, waar chalets direct aan het strand en het Zuidlaardermeer zijn geplaatst. ,,Strandwijck was een van onze grootste successen dit jaar,” aldus De Vrieze. Ook de drukbezochte open dagen op 28 april, de samenwerking met Allround Watersport voor sloepverkoop, en de renovatie van de kantine met spetterende feestavonden – met als hoogtepunt het optreden van zanger Jannes – waren memorabele momenten. En niet te vergeten de bekroning tot best presterende Siblu vakantiepark van Nederland, een erkenning voor het harde werk en de inzet van het hele team.

Bron en hele artikel: De koerier



Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: