woensdag 2 januari 2013

Cyrte Investments koopt Emesa, de onderneming achter VakantieVeilingen.nl


Cyrte Investments koopt e-commerce speler Emesa van de huidige aandeelhouders, waaronder investeerder Oakley Capital. De investering stelt Emesa in staat om groei te continueren en de strategische ambities te realiseren.
Met meer dan 100 miljoen bezoekers in 2012 is Emesa de grootste online aanbieder van reizen en vrijetijdsproducten. Het bedrijf heeft een portfolio aan websites, waaronder VakantieVeilingen.nl® (Website van het Jaar 2012), ActievandeDag.nl, ActievandeDag.be, InpakkenenWegwezen.nl en het internationale (veiling) label Aladoo.
Emesa voltooit in 2012 ca. 2,5 miljoen transacties en daardoor genieten meer dan 5 miljoen mensen via de onderneming van een reis- of vrijetijdsarrangement. Het afgelopen jaar heeft Emesa met haar websites tal van prijzen en verkiezingen gewonnen, waaronder Website van het Jaar en de Thuiswinkel Award voor meest populaire website in de categorie reizen en vrijetijd, de High Growth Award en de FD Gazellen alsmede een hoge notering op de Deloitte Fast 50 (no. 4). De onderneming, met hoofdkantoor in Amsterdam, heeft inmiddels 180 medewerkers in dienst in Nederland en Duitsland.

Bron en hele artikel: Pretwerk