donderdag 7 februari 2013

Kortere campingvakanties en dichter bij huis

Onlangs presenteerde NBTC-Nipo Research resultaten van het ContinuVakantieOnderzoek 2012 over het vakantiegedrag van Nederlanders in 2012 en de verwachtingen voor 2013. In het onderzoek kwam naar voren dat consumenten veel waarde hechten aan een vakantie, maar doordat zij minder te besteden hebben, veelal op zoek gaan naar voordelige alternatieven om toch lekker weg te kunnen. In 2012 heeft dit geresulteerd in kortere vakanties en wat dichter bij huis. Ecamp verwacht dat deze trend zich verder ontwikkelt. Want een wat kortere campingvakantie dicht bij huis kan minstens net zo leuk zijn, zeker met kinderen.
...

In de Benelux heeft men keuze uit 16 campings waaronder Camping Roland (Limburg, verblijf in een stacaravan of een Experience luxe safaritent met badkamer) en Park Molenheide (Belgisch Limburg, verblijf in een chalet).
Wie iets verder weg geen probleem vindt en eens wat anders wil, zou aan Engeland moeten denken. Bijvoorbeeld Hendra Holiday Park (Cornwall, verblijf in een luxe stacaravan), een van de grootste parken in Cornwall op korte afstand van gouden stranden. Het vakantiepark heeft voortreffelijke, bekroonde faciliteiten en het hele jaar entertainment.

Bron en hele artikel: Tourpress