donderdag 14 februari 2013

Vakantiepark en Speelstad Oranje uitgeroepen tot 'Kids Vakantieaanbieder van het jaar 2013'


Op de jaarlijkse Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht is Vakantiepark & Speelstad Oranje in de prijzen gevallen. In de categorie ‘Vakantieparken Nederland’ werd met 47% van de stemmen de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Award 2013 in de wacht gesleept.

De award voor beste Vakantiepark Nederland werd uitgereikt door musicalster Kim-Lian van der Meij. Vakantiepark & Speelstad Oranje wist de prijs mede te winnen dankzij het indoor attractiepark dat op het vakantiepark ligt. De prijs werd in ontvangst genomen door Manager
Sarah Kreuze en Hoofd Marketing & Communicatie Tanja Leytens.

Mede omdat de mening van kinderen bij de vakantiekeuze steeds belangrijker wordt organiseert Kids Vakantiegids de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards. Dit gebeurt in samenwerking met de Vakantiebeurs. Eén van de doelen is het achterhalen wat kids zelf het leukst vinden om te doen in de vakantie.

Het afgelopen jaar was er een recordaantal inschrijvingen van 75 bedrijven voor de prestigieuze awards. De vakjury die bestond uit vakantie experts Stephan Bosman (CEO Zoover), Jan Lokhoff (Managing Director Trav Magazine) en Marlotte Lubbers (Uitgever Kids Vakantiegids) maakte daaruit een voorselectie van drie deelnemers per categorie.

In de afgelopen vier weken kon er gestemd worden voor deze awards. Binnen de twaalf verschillende categorieën werd uiteindelijk 6000 keer gestemd door kinderen, maar ook door volwassenen. Zij brachten hun stem uit via de Kids Enquete op Kidsvakantiegids.nl.

Bron: Vakantiepark Oranje