maandag 30 september 2013

De Heldense Bossen sluit aan bij Ardoer

Naast kwaliteitsvakantieparken in Brabant, Gelderland, Noord-Holland, Overijssel en Zeeland, biedt Ardoer.com kampeerders vanaf nu ook de mogelijkheid om hun vakantie in Limburg door te brengen. De Heldense Bossen, gelegen in het groene Helden in het hart van Limburg, mag zich vanaf heden één van de Ardoer familieparken noemen. Dit vakantiepark is hiermee het 33e lid van het samenwerkingsverband voor unieke, zelfstandige vakantieparken met bijzondere gastvrijheid en eerlijke prijzen.

Kennis delen
De gelijkgestemde ondernemers die lid zijn van de samenwerking delen naast hun promotie ook kennis met elkaar met als doel hun dienstverlening continue te blijven verbeteren. “Het is prettig wanneer je als ondernemers elkaar op een eerlijke manier vooruit wilt helpen en je weet dat je bij de collega’s terecht kunt voor informatie. De gast zoekt naar een helder aanbod van parken met een groot voorzieningen nivo en van een zeer goede kwaliteit. Camping De Heldense Bossen past hierin prima”, aldus Sietse Tienkamp, directeur van De Heldense bossen.

Eerlijkheid in prijs
De eerlijke prijzen zijn meteen onderdeel van de kernpunten van het kwaliteitslabel Ardoer. “Naast prachtige kampeermogelijkheden in het bos en aan het strand, gastheren en –vrouwen die nét dat beetje extra voor hun gasten doen en unieke faciliteiten die je alleen bij Ardoer vakantieparken vindt, vinden wij het belangrijk om eerlijk te zijn tegen onze gasten. Al onze tarieven zijn daarom inclusief toeristenbelasting en reserveringskosten worden niet berekend.

Bron en hele artikel: Pretwerk