zondag 1 maart 2015

Efteling Bosrijk opnieuw beste bungalowpark van Nederland

Met het cijfer 8,6 is het bungalowpark Efteling Bosrijk in 2014 door de gasten van BungalowSpecials.nl verkozen tot ‘Beste bungalowpark van Nederland’. Voor het tweede jaar op rij mag Efteling Bosrijk zich een jaar lang het beste bungalowpark van Nederland noemen.

De prijs is volledig gebaseerd op beoordelingen van vakantiegangers die via BungalowSpecials een fijn verblijf op het beoordeelde parken hebben gehad. ”Luxe huisjes en zeer goede service van het personeel“, ”kindvriendelijk park met perfecte accommodaties“ en ”midden in de natuur op een toplocatie dicht bij het pretpark“ zijn enkele quotes van gasten die na hun verblijf een beoordeling hebben ingevuld over Efteling Bosrijk.

Tweede jaar op rij
“Voor het tweede jaar op rij door het publiek verkozen worden tot het ‘Beste bungalowpark van Nederland’ is voor ons erg bijzonder. Passend bij de gedachte dat wij steeds meer internationale gasten bekend willen maken met de sprookjesachtige verblijfsaccommodaties van de Efteling, zijn we extra trots om nu ook een jaar lang de titel ‘Meest sfeervolle bungalowpark van Europa’ te mogen dragen.” aldus Nicole Scheffers, Manager Sales & International Efteling Bosrijk.

Bron en hele artikel: Pretwerk