zaterdag 9 januari 2016

Voordelige vakantievilla´s bij Hogenboom

¨Goedkoop

Wilt u een weekendje er op uit met familie of vrienden? De komende maanden zijn dé tijd om voordelig een groot vakantiehuis of zelfs een luxe vakantievilla te scoren voor een voordelige prijs.

Grote vakantiehuizen in een vakantiepark

Ook bij Hogenboom zijn er meerdere mooie grote vakantievilla´s en groepsbungalows in vakantieparken in o.a. Nederland en Duitsland. De grootte varieert van 10- en 12-persoons accommodatie tot zelfs vakantievilla´s voor 16 of 20 personen. Sommige huizen hebben leuke extra´s zoals een groot terras of een sauna.

Bekijk grote vakantiehuizen Hogenboom

In het aanbod vindt u mooie parken zoals Vakantiepark Aquadelta in Zeeland, Strandpark Duynhille bij Ouddorp, Resort Arcen in Limburg en Vakantieresort Bad Bentheim in Duitsland.

Onze tip: kies een park met een groot modern vakantiehuis in een mooie omgeving, en let minder op de voorzieningen op het park zelf.

Let verder bij de prijzen op dat er meestal nog toeristenbelasting en soms beddegoed etc bijkomt. Vooral bij veel personen in 1 vakantiehuis wil dat best oplopen. Maar kijk dan ook eens naar de prijs per persoon per nacht - die valt meestal heel erg mee!

Bron: www.vakantiegevoel.nl