vrijdag 16 oktober 2020

Oasis Parcs breidt uit met 2 resorts in Oostenrijk

Het premium merk Oasis Parcs groeit dit jaar onverminderd door. De exploitant van luxe resorts met 4- en 5-sterren hotelfaciliteiten kondigt de uitbreiding aan van haar huidige portfolio met twee nieuwe bestemmingen in Oostenrijk. Daarmee komt het totaal op zeven resorts. Bovendien worden binnenkort nieuwe samenwerkingen bevestigd die voor verdere groei van het aanbod zorgen.

Nog dit kalenderjaar start Oasis Parcs de verhuur en exploitatie van twee luxe resorts in Oostenrijk. 

De nieuwe bestemmingen in Ehrwald en Seefeld, te weten PURE Resort Ehrwald en Hotel Princess Bergfrieden, liggen beide in het bij Nederlanders zeer populaire Tirol.

Partnerships

De nieuwe resorts passen naadloos in de ambitieuze groeidoelstellingen van Oasis Parcs. Deze groei zal dankzij de strategische samenwerking met Xeon-International en Mountain Residences de komende tijd verder vorm krijgen. André Roelofs (Algemeen Directeur Oasis Parcs): “Dit jaar leggen we de basis voor een nauwere samenwerking met PURE Resorts, ontwikkeld door Mountain Residences. 

Management groeit mee

Met de groei van het portfolio in Oostenrijk is de lokale Sales & Marketing organisatie versterkt met de komst van Country Manager Oostenrijk Bernhard Schmiedmaier (ex-Landal). Het directieteam van Oasis Parcs is versterkt met Harm Schipper (Finance) en Hans Dekkers (ex- Centerparcs), die verantwoordelijk is voor de operationele zaken op de Resorts. Samen met André Roelofs en Jurgen Mensink (Ontwikkeling) en de eerder dit jaar voor Marketing & Sales aangestelde Egon Kramer (ex-Landal) vormen zij het management team dat de komende jaren vorm gaat geven aan de ambitieuze groeidoelstellingen.

Bron en hele artikel: travelpro