maandag 12 april 2021

Vakantiepark en lokaal restaurant werken samen in Pop-up glampinglocatie

De coronacrisis zorgt er voor dat er nieuwe leisure-concepten ontstaan. Zo zijn er het afgelopen jaar diverse pop-up glampings gelanceerd die een nieuwe doelgroep aanspreken. Er wordt veel samengewerkt met lokale ondernemers, die ook op zoek zijn naar nieuwe verdienmodellen.

Op deze wijze is o.a. een succesvolle samenwerking ontstaan tussen Vakantiepark Mölke in Zuna en restaurant Brodshoes in Rijssen.

Mooie plannen beginnen met een simpel idee

Vakantiepark Mölke had een leeg weiland, met een top locatie. Rutger van de Maat van Mölke: “Ik zag dat lege weiland en de prachtige ligging aan de Regge en onze nieuwe haven en dacht; hier moeten we wat mee doen. Met de hele horeca-, evenementen- en festival sector die nu stil ligt, was het idee snel geboren om hier een pop-up camping te starten, waarbij wij samen willen werken met lokale bedrijven” Langzaam leven en genieten van de Twentse natuur, dat is het thema van de pop-up camping. Kamperen-de-luxe, in volledig ingerichte tenten, al dan niet met privé sanitair. En met een keukenblok, bank, goed bed, stroom en een fijne veranda. Er zijn tenten geschikt voor 2 variërend tot 6 personen.

Bron en hele artikel: PretwerkBoek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: