woensdag 10 november 2021

Holland Top Campings gaat samenwerking aan met Ardoer

Zowel Ardoer als Holland Top Campings zijn samenwerkingsverbanden van individuele campings in het hogere kwaliteitssegment. Om een sterkere marktpositie te realiseren worden álle Holland Top Campings nu (ook) zichtbaar en boekbaar zijn op de website van Ardoer.


Door deze samenwerking wordt de website van Ardoer een nog krachtiger platform dat het kampeerproduct breed op de kaart zet. Een gezamenlijke boekstraat waar iedere camping zijn eigen identiteit kan behouden. Géén eenheidsworsten, maar authentieke, zelfstandige familiebedrijven die ieder haar eigen kenmerken hebben. Erik van Nuland – voorzitter van Ardoer – noemt het een goede ontwikkeling: “We komen nu op een bepaald schaalniveau, waardoor we aanzienlijk meer kunnen betekenen voor zowel onze websitebezoekers als de campings zelf.”

Ook voorzitter van Holland Top Campings – Hendrik-Jan Mensink – heeft hoge verwachtingen: “Zo kunnen we gebruik maken van elkaars krachten en gezamenlijk optrekken. Het moet aanvullend werken en niet concurrerend.”

Bron en hele artikel: Pretwerk


Zoek nu jou ideale vakantie en boek direct!
Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: