zondag 7 november 2021

Niet de baas maar de hond is straks koning te rijk in dit nieuwe vakantiepark

Een snuitgolfbaan, een zwemvijver, een bootcampbaan, echt alles is gericht op het vertier van de hond op het allereerste hondenvakantiepark van Nederland. Zelfs het welkomstpakket met worst en knabbels.

..

De vakantievierende hondenbezitter voelt zich op de reguliere vakantieparken vaak beknot, weet Los. Even het parkrestaurant in met de hond kan bijvoorbeeld vaak niet en de hond een keer loslaten wordt er vaak ook als een probleem gezien. ,,Natuurlijk heb je vakantieparken waar je ook met je hond terechtkunt’’, vult De Groot haar aan, ,,en een enkele heeft ook nog wel een hondenspeelplaats. Maar het totale concept mét het trainingsprogramma en de faciliteiten dat wij straks gaan bieden, dát is nog nergens in Nederland te vinden.’’

De Groot laat de halfopen trainingshal zien. Die is net afgebouwd. Prins Petfoods uit Veenendaal nam eerder de Martin Gaus Academie in Lelystad over en investeerde al in een nieuwe Prins Plaza Snuffeltuin in die stad, een ontmoetingscentrum waar educatie en zorg voor honden vooropstaan. Er is zoveel interesse voor de (meerdaagse) workshops, programma’s als doggydance en omgaan met je puberende hond, dat het bedrijf al plannen had die het hele jaar door aan te bieden. De onderneming is straks onlosmakelijk verbonden met het Hardenbergse vakantiepark doordat die de verhuur van de huisjes op zich gaat nemen. 



Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: