zondag 9 april 2023

Consumentenbond; Geen onverwachte kosten bij TopParken

Het tonen van eerlijke prijzen aan het begin van het boekingsproces is niet vanzelfsprekend. Bij veel Nederlandse vakantie aanbieders komen er gedurende het boekingsproces, of zelfs aan het einde van het proces, extra kosten bij. De originele beginprijs is dan verdwenen en ligt in veel gevallen tientallen euro's hoger, blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond in de Consumentengids. En hoe zit dat bij TopParken? Heel simpel, hier doen we niet aan onverwachte kosten en tonen we eerlijke prijzen!


Altijd een eerlijke beginprijs

Bij TopParken vinden we het belangrijk dat onze bezoekers niet voor vervelende verrassingen komen te staan in het boekingsproces en daarom tonen we eerlijke beginprijzen op onze website. Onze beweegredenen hierin? Die leest u hier.

Het tonen van een eerlijke beginprijs wordt binnen onze organisatie altijd al gedaan en is nu ook opgemerkt door de Consumentenbond. Zij hebben onderzoek gedaan naar bijkomende kosten bij vakantieparken, waar TopParken als een van de meest transparante vakantie aanbieders uitkomt. Voor ons natuurlijk niets nieuws, maar we zijn trots op het feit dat dit wordt erkend door een onafhankelijke partij als de Consumentenbond.

Bron: TopParken



 
Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: