woensdag 5 april 2023

Opgepimpte vakantiewoningen en moderne villa’s geven RCN De Jagerstee een boost

 Op RCN-vakantiepark De Jagerstee in Epe bruist het van bouwactiviteiten. Vaklieden zijn bezig met het upgraden van achttien bestaande vakantiewoningen. Verder zijn acht nieuwe eigentijdse vakantiewoningen bijna klaar. Dat geeft het park weer een boost voor het nieuwe seizoen.

Het is een flinke operatie die dit voorjaar gereed moet zijn en bijzonder is omdat het park gewoon open is en ‘vakantiegangers van de rust in het laagseizoen’ genieten.
Vorig jaar vierde RCN haar 70 jarige jubileum. In dit jubileumjaar 2022 verhuisde het hoofdkantoor van RCN-Vakantieparken naar de Buitenplaats ‘De Heiligenberg’ op landgoed ‘De Boom’. RCN vierde dit jubileum onder meer door 70 vakanties weg te schenken aan kwetsbare doelgroepen. “We hebben dat ook gevierd door een boom te planten en het startsein te geven voor een uitgebreide upgrade en nieuwbouw.”  zegt Anouk Bruinewoud, sinds eind vorig jaar de nieuwe parkmanager van de Jagerstee. Ze weet ‘hoe de hazen lopen’ want is ze opgegroeid in een gezin waar haar ouders een camping exploiteerden.” Ik heb RCN leren kennen toen ik de parkmanager van RCN-De Potten wegens zwangerschapsverlof verving”, vertelt Anouk lachend.

Bron en hele artikel: Pretwerk



 
Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: