vrijdag 26 april 2024

Vakantiepark Siblu Meerwijck houdt open dag vol plezier

Vakantiepark Siblu Meerwijck in Kropswolde opent zondag zijn deuren voor een dag vol ontdekkingen en plezier tijdens de jaarlijkse open dag. 

Het park aan het Zuidlaardermeer verwelkomt tussen 09.00 en 19.30 uur belangstellenden om de unieke sfeer, de diverse faciliteiten en de prachtige natuurlijke omgeving te ervaren. Er is een breed scala aan activiteiten die zowel jong als oud aanspreken. Bezoekers kunnen deelnemen aan een ‘open huizen route’ waar de diverse Siblu-vakantiehuizen in de schijnwerpers staan. Daarnaast kunnen zij genieten van een gezellige braderie, een oldtimershow met klassieke auto’s, een leuk animatieprogramma met springkussens voor de kinderen en nog veel meer. 

Bierproeverij 

Allround Watersport is aanwezig met sloepverkoop, terwijl Happy Whale de mogelijkheid biedt tot sloepverhuur in de jachthaven. Als kers op de taart verwelkomt Siblu Meerwijck de bezoekers in de vernieuwde kantine met gratis koffie. Bierliefhebbers mogen de bierproeverij door Martinus Bier niet missen, waar unieke lokale brouwsels geproefd kunnen worden. Margriet Melchers, verkoopadviseur en coördinator van de open dag, is enthousiast. ,,De open dag is een traditie die elk jaar vele bezoekers trekt en waarop we onze faciliteiten en de prachtige ligging van ons park kunnen tonen. We kijken ernaar uit om een voorproefje te geven van wat het betekent om bij ons vakantie te vieren.’’ 

Bron en hele artikel: koerierBoek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: