zondag 23 juni 2013

De Heerenboertent van Het Betere Boerenbed is een lifestyle

Qua comfort en beleving heeft het platteland afgelopen jaren enorme sprongen voorwaarts gemaakt. De nieuwe Heerenboertent van Het Betere Boerenbed is weer een prachtig voorbeeld van een accommodatie die niet alleen een comfortabele glampingtent opzet, maar ook in de gaten heeft dat de beleving van een vakantie een doorslaggevende keuzefactor is.

Glamping in een decor
De 6-persoons Heerenboertent is niet alleen voor kinderen een avontuur. Ook voor de moderne, ‘verwende’ volwassene heeft het platteland een aangename verrassing in petto.
Deze tenten zijn naast de gebruikelijke inrichting en uitvoering van de standaard tent, uitgerust met handdoeken, opgemaakte bedden bij aankomst en voorzien van een eigen privé Boerenbad en douche naast de tent. Een heerlijke brede bank voor binnen en buiten, een luifel aan de voorkant van de tent en een grote tweepersoons hangmat behoren ook tot de extra’s. De douchetent heeft ‘warm stromend water’ uit een warmwatervat. Drijvend in de warme hottub baadt iedere gast in boerenweelde.

Bron en hele artikel: Pretwerk