zaterdag 3 mei 2014

Vakantiepark Herperduin onder de vlag van Ardoer.com

Vanaf dit seizoen wappert de vlag van Ardoer bij de ingang van Vakantiepark Herperduin in het Brabantse Herpen. Het samenwerkingsverband van zelfstandige vakantieparken Ardoer.com heeft reeds 35 aangesloten parken in de provincies Drenthe, Brabant, Gelderland, Limburg, Noord-Holland, Overijssel en Zeeland.

Reden voor samenwerken
Daar is Herperduin van de familie van Dijk nu aan toegevoegd. Mede-eigenaar Rob van Dijk vertelt namens zijn familie graag waarom: ’Samenwerken is belangrijk om duidelijkheid te scheppen in de vele keuzes die gasten via internet krijgen voorgeschoteld. Door krachten te bundelen kan het aanbod overzichtelijk worden gepresenteerd aan gasten en is er samen een groter budget en meer mankracht dan wanneer je het als vakantiepark alleen moet doen. Ardoer houdt de kwaliteit van de aangesloten parken nauwlettend in de gaten en bovendien wordt in een informele sfeer kennis gedeeld tussen de ondernemers’.

Uniek in een oase van ruimte
Qua ligging past het vakantiepark, met camping, verhuuraccommodaties en een groepsaccommodatie, bij de visie van Ardoer dat gasten verrast moeten worden in de kwaliteit en ligging van de parken. Herperduin ligt in een oase van rust en ruimte; een natuurgebied van ca. 400 hectare met bossen, vennen en zandverstuivingen. Daarnaast is het een perfecte uitvalsbasis voor dagtochten, attractieparken en cultuuruitstapjes, waarbij de Brabantse gezelligheid voelbaar is. Net als Herperduin is ieder Ardoer park uniek en dat is juist wat wordt benadrukt door de organisatie: ‘Het prachtige overkapte zwembad (geopend 1 april tot einde herfstvakantie) met apart kinderbad en een grote zonneweide biedt bij elk weertype plezier voor jong en oud. Verder is er een minigolfbaan, tennisbaan, drie speelterreinen met leuke speeltoestellen, een basketbalnet en een tafeltennistafel. Samen met de boeiende omgeving de ingredi├źnten voor een perfecte familievakantie’.

Bron en hele artikel: Pleisure world