dinsdag 20 mei 2014

Verhuur vakantiepark Emslandermeer van start met 80 bungalows

eze week heeft zich een tweede aanbieder voor de verhuur van de recreatiewoningen op Parc Emslandermeer gemeld. Naast Emsland Verhuur zijn nu ook vakantiewoningen te huur via Snoek Recreatie Beheer BV.  Lees hieronder het ingezonden bericht van Snoek Recreatie Beheer BV.

Met bijna 80 eigenaren van prachtige bungalows zijn we begonnen met de verhuur op Vakantiepark Emslandermeer in Vlagtwedde. Vanaf morgen zal de nieuwe website gelanceerd worden. Gasten kunnen direct bij ons boeken, maar ook via meerdere grote boekingsorganisaties uit Nederland en Duitsland, welke voorheen ook de medewerking verleenden aan het park.

Dankzij de steun en het vertrouwen van vele organisaties stromen inmiddels de boekingen binnen van enthousiaste gasten die graag verblijven in het mooie Westerwolde.
Aankomende vrijdag zullen wij onze eerste gasten ontvangen in onze receptie, van waaruit o.a. ook de broodjesservice en fietsenhuur mogelijk is. Voor de faciliteiten die op dit moment niet geopend zijn, hebben wij alternatieven gevonden. De receptie, technische dienst en schoonmaak zal worden verzorgd door eigen enthousiaste medewerkers, waaronder vele oud-medewerkers, van wie het hart ligt bij het park.

Bron en hele artikel: Westerwolde aktueel