donderdag 23 juli 2015

Winnaars Kids ZwemparadijsTip bekend gemaakt

Een zwembad en waterpret blijft voor heel veel kinderen een belangrijke voorwaarde bij de keuze van een vakantie-accommodatie. Kids Vakantiegids onderzocht in vijf verschillende categorieën de kwaliteit van het aanbod. De winnaars zijn: Vakantiepark Slagharen, CenterParcs Erperheide, Hof van Saksen, Camping Julianahoeve en vakantiepark Witterzomer.
...
Winnaar categorie ‘Vakantie met aquapark’: Vakantiepark Slagharen
Slagharen opende in mei haar Aquapark Mexicana. Ondanks de recente opening wist het park toch al de harten van de bezoekers te veroveren. In het waterpark zijn 10 glijbanen geïnstalleerd. De hoogste glijbaan is 12 meter hoog en in totaal zijn de glijbanen ruim een halve kilometer lang. 3 glijbanen zijn bijzonder groot, innovatief en interactief met special effects, geluid en 3D animaties.

Winnaar categorie ‘Vakantie met waterspeeltuin’: Camping Julianahoeve
Afgelopen winter realiseerde de bekende Ardoercamping in Renesse het allereerste gethematiseerde spraypark van Zeeland! In deze ’spetterpeeltuin’ kun je heerlijk buiten spelen en is droog blijven géén optie. Dit spraypark is een uitbreiding van het binnenzwembad en is een uitdaging voor alle leeftijden. De “MegaSoaker” zorgt voor een splash van 300 liter water en de fonteinen bieden plezier aan de kleintjes.

Winnaar categorie ‘Vakantie met zwemvijver’: Vakantiepark Witterzomer
Naast een verwarmd zwembad beschikt Vakantiepark Witterzomer ook over een natuurlijke zwemvijver met zandstrand. In het water staan grote speeltoestellen en er is zelf een apart gedeelte voor kleine kinderen. Bovendien loopt het strand langzaam af in het water, dus ook de allerkleinste waterratjes kunnen hier veilig en naar hartenlust spelen en spetteren.

Bron en hele artikel: Pretwerk