zondag 12 januari 2020

Camping de Kleine Wolf door de ANWB benoemd tot Camping van het Jaar 2020

Camping de Kleine Wolf is door de ANWB uitgeroepen tot ‘Camping van het Jaar 2020’. Dit is woensdag 15 januari bekend gemaakt tijdens het ANWB gala in Utrecht. Camping de Kleine Wolf  is volgens de ANWB ‘de fijnste gezinscamping’.

De Camping van het jaar verkiezing is een initiatief van de ANWB. Campinggasten konden vorig jaar hun favoriete camping beoordelen op 9 verschillende aspecten en de camping die het hoogst scoorde is benoemd als winnaar. Uit de stemmen van campinggasten is gebleken dat de Kleine Wolf  gemiddeld een 9 scoort op alle onderdelen: animatie, eten en drinken, gastvrijheid, prijs- kwaliteitverhouding, sanitair, service, speelactiviteiten, (sport)-activiteiten en zwemmen. Verder is uit het rapport gebleken dat gasten vooral erg tevreden zijn over de service en gastvrijheid, het sanitair en dat er voor kinderen van alle leeftijden veel te toen is.

Flink in de prijzen

Naast de benoeming van Camping van het Jaar 2020 heeft de Kleine Wolf  dit jaar ook andere prijzen in ontvangst mogen nemen. Vrijdag 10 januari is de Kleine Wolf door de ADAC benoemd tot Superplatz, zondag 12 januari heeft de Kleine Wolf  een award van Camping.info in ontvangst mogen nemen en vorig jaar op 21 november is de Kleine Wolf door Europa’s grootste kampeermagazine Caravaning uitgeroepen tot de nummer 1 camping van Nederland. Anne-Sophie Kat en Peter Kamphuis van Camping de Kleine Wolf zijn enorm trots dat ze deze prijzen in ontvangst mogen nemen en waarderen het enorm dat hun gasten zo tevreden zijn. ‘Daar doen we het voor en daar worden we blij van. Wij geloven dat het echte kampeergevoel in de kleine dingen zit: een speciale verrassing, de glimlach op het gezicht van de kinderen, de tijd voor jezelf. Wij pakken deze kleine dingen groots aan en dat maakt ons uniek.’ Aldus Anne-Sophie Kat van Camping de Kleine Wolf .


Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: