donderdag 23 januari 2020

Capfun beheert inmiddels vijf campings in Nederland; en investeert in voorzieningen

De Franse campingketen Capfun heeft sinds 2019 ook enkele campings in Nederland. in de nieuwjaarsmailing bleken dat er inmiddels al vijf te zijn. Twee nieuwe campings zijn De Fruithof in Drenthe en camping Rakelbos in de Noord-Brabantse Kempen.

In juni 2019 ging De Fruithof over in Franse handen. Het is een grote camping met 470 plaatsen, 20 huuraccomodaties en mooie centrumvoorzieningen. De camping ligt vlak bij Emmen. In september 2019 nam Capfun Het Rakelbos in het Noord-Brabantse plaatsje Westelbeers over. Ook hier is sprake van een familiecamping met veel voorzieningen en ook volop verhuureenheden.

Investeringen; vooral in waterpret

Capfun staat bekend om haar mooie waterparken en die specialiteit wordt ook op diverse Nederlandse parken geïntroduceerd. Op campingpark De Bongerd in het Noord-Hollandse Tuitjenhorn werd vorig jaar al een Roetsjbad geopend. In het voorjaar van 2020 komen daar nog drie waterglijbanen van 50 meter bij. Het betreft een spacebowl en een double slide. Dit is een constructie met dus 3 verschillende glijmogelijkheden. Het project is uitbesteed aan Iplay. Het waterpark op vakantiepark het Stoetenslagh in Rheezerveen (Ov) wordt uitgebreid met eenzelfde collectie aan waterglijbanen. Ook wordt hier het nieuwe Capfun Carabouille (Capfun Mascotte) speeltoestel geplaatst. Camping de Zeumersehof in Voorthuizen (Gld) kijkt uit naar de uitbreiding van het waterpark met een nieuw overdekt zwembad en waterspeelplein.

Bron en hele artikel: Pretwerk
Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: