zondag 12 juli 2020

BreeBronne Village; een nieuw en duurzaam concept vakantiewoningen

Vakantiepark BreeBronne in Maasbree introduceert duurzame vakantiewoningen onder de naam BreeBronne Village. Deze vakantievilla’s worden gebouwd van circulair materiaal met duurzaamheidslabel en zijn stuk voor stuk uniek en custom made door de modulaire opbouw.

BreeBronne Village maakt hierme de droom van een vakantiewoning met eigen signatuur waar en biedt ook investeringsmogelijkheden. Onlangs is het park volledig vernieuwd en ook in de toekomst wordt er volop doorontwikkeld voor een ultiem vakantiegevoel te creëren. Eigenaar Roy Hermans, algemeen directeur Hermans Groep, heeft vorig jaar het
vakantiepark BreeBronne overgenomen. “De nieuwe formule, waarbij op een duurzame en stijlvolle manier een vakantieconcept van A tot Z wordt ontwikkeld, biedt een uitgebreid aanbod faciliteiten voor de actieve bezoeker of voor bezoekers die heerlijk tot rust willen komen. We zijn trots op de nieuwe vakantievilla’s die bijdragen om het park naar een vijfsterren-niveau te tillen. We doen er alles om de bezoekers een bijzondere beleving te bieden”, aldus Roy Hermans.

Bron en hele artikel: Pretwerk


               Boek nu een verblijf bij Center Parcs               
  of kiest u liever voor 
Landal Greenparks of Roompot

 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenMolecaten of RCN