donderdag 16 juli 2020

Topparken gaat een van de grootste vakantieparken van Europa realiseren in de gemeente Cuijck

JWP Investments, eigenaar van onder andere vakantiepark keten ‘TopParken’ gaat recreatiepark Dommelsvoort ontwikkelen als ‘The Dutch Palm’. Met circa 75 hectare grond wordt dit een van de grootste vakantieresorts in Europa, met zo’n 700 hoogwaardige vakantiewoningen en villa’s en tal van faciliteiten.

Recent werden hiervoor de benodigde overeenkomsten getekend door de gemeente Cuijk en deze ontwikkelaar.

In de komende drie tot vijf jaar zal TopParken ongeveer 700 luxe vakantiewoningen gaan bouwen in het gebied dat grenst aan de Kraaijenbergse plassen. Hier komt een vakantie schiereiland met veel hoogwaardige faciliteiten dat doet denken aan de bekende kunstmatig aangelegde Palmeilanden in Dubai. Binnen een periode van één jaar wordt gestart met de eerste bouwwerkzaamheden. Het gebied wordt ontwikkeld in meerdere fases.

TopParken bestempelt de ontwikkeling en het gebied als een fantastische en unieke uitbreiding in haar portefeuille en wil met een ‘Dutch Palmeiland’ in Nederland een toonaangevend gebied ontwikkelen dat de omgeving van Cuijk en Nederland als bijzondere bestemming op de kaart zet. 

Snelle start en uitvoering
De gemeente Cuijk is blij met de samenwerking met TopParken. Wethouder Maarten Jilisen: “Dommelsvoort is een prachtig gebied met volop mogelijkheden. Het is fantastisch dat er nu toch nog zo snel tot ontwikkeling wordt overgegaan met een plan dat naadloos aansluit bij het gebied en onze ambities. Alles ligt klaar voor een snelle start en uitvoering.” 

Bron en hele artikel: Pretwerk


               Boek nu een verblijf bij Center Parcs               
  of kiest u liever voor 
Landal Greenparks of Roompot

 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenMolecaten of RCN