zondag 14 maart 2021

Bungalowparken stromen vol voor de meivakantie, campings nog niet: ‘Veel mensen hebben behoefte aan ontspanning’

Wie voor de meivakantie nog een huisje zoekt, moet opschieten als hij nog iets wil boeken. Campings daarentegen hebben nog volop plek voor de eerste week van mei.

Door de coronamaatregelen overwegen veel mensen om in Nederland te blijven met de meivakantie, merken vakantieparken. Veel parken hebben al meer reserveringen voor de meivakantie dan normaal.

..
Weekendjes weg
Park Berkenrhode merkt dat ook en profiteert van de reisbeperkingen die gelden tijdens de lockdown. Mensen kunnen niet of heel moeilijk naar het buitenland en blijven in Nederland. Ook het weekendje weg buiten de vakantieperiode blijkt populair. Park Berkenrhode zat in de weekeinden van januari bijna helemaal vol. Normaal is de bezetting 30 procent.

Eenzelfde tendens ziet Theunissen, die ook andere groepen ziet langskomen. ,,Meer dan andere jaren zijn er mensen bij wie het huis wordt verbouwd en daarom een paar weken een huisje huren. En doordeweeks hebben we mensen die eens ergens anders willen thuiswerken. We hebben de afgelopen periode bijna vol gezeten, dat is nieuw zo vroeg in het jaar.’’

Bron en hele artikel: Gelderlander
 

Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: