zondag 21 maart 2021

Horeca op je park?: denk in mogelijkheden

Horecagelegenheden op recreatieparken zijn tijdens de coronacrisis verplicht gesloten of fors beperkt. Je loopt hierdoor een groot deel aan omzet mis. Of toch niet?

Denken in kansen en mogelijkheden, dat is wat er tegenwoordig gevraagd wordt van ondernemers in de recreatiebranche. Er zijn genoeg manieren om toch nog omzet te vergaren, haal jouw restaurant naar buiten en maak er een take-away van! Of breid jouw receptie uit naar buiten, zorg voor een mobiele kidsclub, en nog veel meer.

..

Ideaal voor recreatie

Een mobiel concept is ideaal voor de recreatie in het hoogseizoen omdat je alsnog jouw omzet kan halen van de horeca op een andere manier. Voorzie de gasten van eten of drinken en zorg alsnog voor de omzet ondanks dat de horeca dicht zit. Denk hierbij aan de verkoop bij een zwembad of meertje maar ook kan het uitstekend zijn op een terras of op het drukste punt van uw park/camping. Zo koos camping De Kleine Wolf voor een mobiel concept bij het nieuwe strand om hun gasten sneller en op meerdere plaatsen te kunnen bedienen.

Niet alleen ideaal voor de horeca, maar ook als hulpmiddel op uw park/camping. Zo gebruikt Landal een mobiel concept als receptie om gasten sneller te kunnen helpen en ook nog eens te zorgen voor extra spreiding rondom de kern van het park.

Bron en hele artikel: Pretwerk


Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: