zondag 28 maart 2021

Waterlodges Naut

Het dorp Oude-Tonge ligt op Goeree-Overflakkee en biedt rust, kust en natuur. Het nabijgelegen zoutwatermeer ‘de Grevelingen’ met ‘Strand Grevelingendam’ is zeer geliefd bij watersporters en biedt ruime mogelijkheden voor bijna alle watersporten: zwemmen, duiken, vissen, windsurfen, kitesurfen, zeilen, waterskiën en jetskiën. Ook natuurgebied de ‘Krammer’ van honderden hectares groot heeft een zoetwatermeer waar men kan recreëren. Oude Tonge heeft een haven met horeca en gezellige terrassen en aansluitend het winkelcentrum. Ook voor (motor)fietsers en wandelaars is er in de omgeving van Oude Tonge voldoende te beleven.

Ontwikkelingen bouw modelwoning vakantiepark Waterlodges Naut


In samenwerking met RED Concepts is 2,5 weken geleden de bouw van de modelwoning, de 6 persoons zinken Waterlodge, van start gegaan. Deze modelwoning zal u laten zien welke luxe en comfort onze vakantiewoning u te bieden heeft. Doordat deze modelwoning op de nieuwe locatie (Oude-Tonge) gebouwd wordt, ervaart u niet alleen de sfeer van de woning maar ook direct de prachtige omgeving.

De modelwoning zal worden opgeleverd in maart. Hierna zullen de interieurdesigners van Hinabaay beginnen met de inrichting van de woning. De woning zal medio april te bezichtigen zijn.

Bron: DutchengroupBoek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: