donderdag 13 mei 2021

Museumpark Archeon plaatst opnieuw tien Expeditie lodge tenten

Museumpark Archeon geeft een vervolg aan het bijzondere overnachtingsconcept van vorig jaar: Expeditie Archeon. Tijdens de mini-vakanties kunnen de bezoeker zich onderdompelen in een historische omgeving en kennis maken met de Nederlandse gescheidenis.

Expeditie Archeon is een verzorgde vakantie met iedere ochtend een heerlijk ontbijt en tweemaal een diner. Op de eerste avond geniet je van een Kloosterpannenkoekendiner en dessert in Pannenkoekenhuis het Middeleeuwse Klooster. En op de laatste avond een 2-gangen pizzadiner in de Romeinse Herberg.

Tien lodge tenten

Er worden tien Lodge-tenten geplaatst. Dit jaar is gekozen voor een iets luxere variant dan vorig jaar. De lodge-tent bestaat uit een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden of wanneer je met vijf personen komt uit een stapelbed en een eenpersoonsbed. De keuken is voorzien van een koelkast, 2-pits kookplaat, servies, waterkoker en Nespresso apparaat. Daarnaast een eethoek met tafel, twee stoelen en een bank. Op het overdekte terras staan een bank en twee comfortabele stoelen en hiervoor, op het gras staat een picknicktafel.

Bron en hele artikel: PretwerkBoek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: