vrijdag 21 mei 2021

Vakantie- en attractiepark Speelstad Oranje krijgt nieuwe impuls

Speelstad en vakantiepark Oranje gaat onder nieuw management werken aan een herlancering. Geplande openingsdatum is mei 2022. Er wordt nu al druk gewerkt aan renovatie van het park en de verkoop van recreatiewoningen is gestart. 

Succesvolle jaren

Vanaf de opening in 1992 kende de Speelstad succesvolle jaren. Het all-inclusive concept met daarbij de combinatie van spelen met kermisattracties bleek een schot in de roos van ondernemer en ontwikkelaar Hennie van der Most. Tot groot verdriet van vele, vaste bezoekers sloten de deuren in september 2015 wegens afnemende bezoekersaantallen. Het naastgelegen vakantiepark heeft enkele jaren dienst gedaan als opvanglocatie voor het COA.

Grootse plannen

Na meerdere berichtgevingen over een mogelijke heropening zijn sinds oktober vorig jaar nieuwe gezichten in beeld gekomen voor de overname van de Speelstad & Vakantiepark. Met een compleet nieuwe thematisering, de toevoeging van entertainment shows én het grootste aanbod in overdekt spelen en beleven, belooft Speelstad Oranje opnieuw een groot succes te worden. Kosten noch moeite worden hierbij gespaard: het vakantiepark wordt voor ruim 5 miljoen compleet gemoderniseerd en de speelstad wordt met een bedrag van 3 miljoen toekomstbestendig gemaakt. De nieuwe eigenaren beloven dan ook een Speelstad 3.0.

Bron en hele artikel: PretwerkBoek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: