dinsdag 21 november 2023

Familiecamping Sie-Es-An ziet volop groeikansen

Ondanks dat de laatste gasten vertrokken zijn, breekt bij Camping Si-Es-An bepaald geen rustige winterperiode aan. Eigenaren Jarno en Willeke Keizer breiden het terrein en de faciliteiten de komende maanden fors uit. Dat is mogelijk door een overname van een groot deel van buurman ’t Reestdal/Zomerlicht. “Voor ons is dit een unieke kans om onze gasten nog meer kwaliteit te bieden”, vertelt Jarno.

Familiecamping Sie-Es-An: Natuurluxe kamperen

Steeds meer kampeerders vallen de laatste jaren voor het ‘natuurluxe kamperen’ aan de rand van het Heuveltjesbos. Vaak moest Si-Es-An daarom mensen teleurstellen. “Dat is een van de redenen waarom we deze kans met beide handen aangrijpen: we voegen 4,5 hectare toe aan de tien hectare die we al hadden. Daarmee verdubbelen we ons kampeerterrein. Straks hebben we twintig verhuuraccommodaties extra en zestig nieuwe kampeerplekken, waarvan elf met privé-sanitair. We kunnen dus meer kampeerders blij maken.”

..

Zwembad en visvijver

Bij de nieuwe entree komt een winkel met een uitgebreider assortiment. Net zoals nu blijft die vooral gevuld met streekproducten en praktische producten voor kampeerders. Dankzij de nieuwe ontwikkelingen is Si-Es-An ook een zwembad en een visvijver rijker. Het zwembad gaat niet meteen komend jaar open. “We voeren de vernieuwingen in fases door. Voor het zwembad zoeken we naar een duurzame constructie die past bij het karakter van Si-Es-An. Ook de rest van het nieuwe terrein passen we daarop aan: we vernieuwen alle infrastructuur. We vervangen bijvoorbeeld het asfalt voor eco-wegen en kiezen voor meer groen.”

Nieuwe speelzone

Camping Si-Es-An trekt twee tot drie jaar uit voor het totale project. Gasten ondervinden daarvan geen hinder. De komende periode worden in ieder geval het kampeerterrein en de nieuwe entree gerealiseerd. Jarno hoopt dat die klussen voor Hemelvaart zijn geklaard. “Ook komt er een prachtige speelzone van 25 bij 80 meter. Vanaf het kampeerterrein kijken onze gasten daar straks op uit. Dankzij dat soort voorzieningen, en een nauwe samenwerking met Reestdal Outdoor, breiden we ons aanbod aan activiteiten voor onze gasten verder uit.”

Bron en hele artikel: PretwerkBoek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: