dinsdag 27 februari 2024

Campingeigenaar moet afspraken met 'weggepeste' gasten nakomen

Campingeigenaar Capfun moet de afspraken nakomen met een aantal eigenaren van vakantiewoningen op camping 't Wieskamp in Winterswijk. Dat oordeelt de rechter in een kort geding. Enkele Duitse bewoners van de camping hebben het gevoel dat ze worden weggepest.

Familiecamping 't Wieskamp werd in 2022 verkocht aan het Franse Capfun. De nieuwe eigenaar wil de camping renoveren, chalets opknappen en uitbreiden met een groot zwembad.

Volgens een aantal Duitse eigenaren van de vakantiewoningen hebben ze bericht ontvangen van het Franse bedrijf dat ze binnen een aantal jaren weg moeten zijn van het terrein.

Slagboom moet openblijven

De slagboom van de camping zit tijdens deze wintermaanden dicht om een veilige situatie te creƫren tijdens werkzaamheden op het campingterrein. Bewoners van de vakantiewoningen hebben daardoor met hun auto geen toegang meer tot het campingterrein en kunnen niet bij hun vakantiewoning komen. "Terwijl ze daar wel stageld voor betalen", zei de advocaat van de campinggasten tijdens een eerdere zitting.

Bron en hele artikel: 1achterhoek



Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: