donderdag 1 februari 2024

Meer onbemande Omise-shops bij parken Molecaten

 Molecaten campings en vakantieparken slaat de handen ineen met Omise voor de inzet van onbemande parkshops. De eerste onbemande Shop in hun onderlinge samenwerking werd in de zomer van 2023 geopend op Molecaten Park Waterdunen. Deze draait inmiddels zo succesvol dat beide partijen nu verder gaan samenwerken.

In het eerste kwartaal van 2024 worden er nog eens 4 nieuwe onbemande shops gerealiseerd. Deze innovatieve shops maken het voor gasten mogelijk om naast de essentiële boodschappen vooral ook de vakantie aankopen te doen. De onbemande shops zijn voorzien van onder andere een zelfscankassa. Door de inzet van slimme kassatechniek en dynamic pricing wordt onnodige derving zoveel mogelijk voorkomen.

Ontzorgt

Omise, een onderdeel van het retail portfolio van de Sanders Retail Groep, is gespecialiseerd in het opzetten van onbemande winkels op drukbezochte locaties, waaronder leisure-locaties, hotels en kantoren. Het team van Omise richt zich op inkoop, category management, distributie, logistiek en exploitatie van deze locaties en ontzorgt daarmee de parken. Tim Slager, directielid van Molecaten campings en vakantieparken: “Door de introductie van onbemande shops bieden we onze bezoekers de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en leuk alledaagse benodigdheden aan te schaffen tijdens hun verblijf.”

Bron en hele artikel: foodclicks



Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: